Nyt meni kyllä iltapäivän viimeiset asiat ihan käsille. Väsyttää jotenkin armottomasti. On niin kuuma, etten saa kunnolla nukuttua ja jotakin liikuntaa pitäisi välttämättä harrastaa. Otin uimahousut mukaan, mutta kun tätä kurssia on puoli kuuteen asti, niin etsi siinä sitten vielä uimahalli.

Meksikon Pedro kertoo moisen löytäneensä. Pedrolla on kyllä vielä enemmän painetta. Uusi työ pitäisi löytää ja sen takia saksaa oppia. Jännä seikkä että tämä kurssi kuuluu hänen eropakettiinsa, ts. entinen työnantaja maksaa. Samalla vielä suorittelee hän jotakin kaupallisen alan tutkimtoa etänä Meksikoon. Eli hänkin vähän valitti nuutumusta iltapäivällä.

Ja saimme sitten kokeet takaisin. Kun ei tiedä sukuja ja tekee aivan hölmöjä vierheitä, niin eihän se mitään loistavaa ollut, mutta suoraan sanottuna kyllä siinä vain tämä opiskelu näkyi. Aivan selvästi on jotakin jäänyt päähän.

Kävin ostamassa ykipuolisen, mutta ulkkareille suunnatun sankirjan. Totesin, että vasta Hirvensalon taskusanakirjasta (1972) ei ole yhtään mihinkään. Koneella on MOT ja se on tosi kätevä mm. täällä, mutta sitä konettakaan jaksa aina rämpätä. Iltapäivällä kokeilin tuota uutta sanakirjaa. Se on vähän työläs, mutta jollakin tavalla olin yllättynat, että sentään siin radilla pysyn.

Ihan selvästi olen oppinut. Tänään tässä edessä oli markkinapäivä. Otiin aamukahvin tässä. Haukattavaksi hankin jonkin piirakan tapaisen. Osoittelin, että tuo. Ja sitetn myyjä kysyi, että tuoko vihannespiirakka. Ja minä osasin sanoa, että joo.

Että tällaista tänään.